Anëtarësimi

Informacioni i Anëtarësimit

Ne dëshirojmë t’ju ftojmë të konsideroni anëtarësimin në Shoqatën Shqiptare të Gjenetikës Molekulare Humane. Përfitimet e anëtarësimit përfshijnë:

  • Abonim në revisten e Shoqates Evropiane të Gjenetikës Humane
  • Tarife regjistrimi “e reduktuar”në Konferencat dhe Aktivitetet e Shoqates
  • Akses në Buletinin e Shoqatës
  • Angazhim në nismat edukuese
  • Të drejtën për të votuar për anëtarët e bordit dhe zyrtarët
  • Aksesi në portalin “vetëm për anëtarët”