• Open: Mon - Fri: 9:00 - 17:00

Seria e Webinareve 2021

Seria e Webinareve 2021

Takimi në webinarin e rradhës, tema: ``Gjenetika forensike``.

Trendi i përdorimit të dhënave të ADN-së për identifikim personi, roli në mjekësinë ligjore, rëndësia e përdorimit të të dhënave gjenetike dhe shumë detaje të tjera.

Cilët janë lektorët?

Ela Zaimi, Drejtuese e Departamentit te Policise forensike dhe eksperte e ADN-se, ne Tirane dhe Prof. As. Dr. Fahri Gavazaj, ekspert i ADN dhe profesor ne Kolegjin Universitar “Rezonanca”, Prishtine, Kosove, do te ndajne me ne eksperiancat e tyre ne punen me ADN kriminalistike.

Detaje rreth kursit

Data 30 Nëntor 2021, ora 17:00 – 19:00
Takimi do të jetë virtual në Google Meet.

Behuni pjese e webinarit duke u regjistruar ne linkun e regjistrimit: 👉 KËTU 

Pjesëmarrja është FALAS.

Të gjithë pjesëmarrësit që do të ndjekin takimin, do të pajisen me certifikate pjesëmarrje.